pytanie kolegi co problem z kompem ma w clio

OT - co tu dużo mówić :). Piszemy wszystko co nam do głowy przyjdzie.

Moderatorzy: Lukiasz, przemir

Posty: 3 Strona 1 z 1
dejv
RPM
RPM
Posty: 330
Rejestracja: 2007-10-18, 07:09
Lokalizacja: ochota
 
autor: dejv » 2008-12-08, 10:21
Panowie kolega się pytał o coś takiego :

Mam komputer od innego auta a kluczyki od swojego potrzebuje to jakos zgrac aby immo byl odblokowywany lub go całkowicie zdjać


( rzecz się dzieje w clio )

macie moze jakiś dobrych speców coby pomóc mogli ??

 

Mach
RPM
RPM
Posty: 889
Rejestracja: 2007-04-29, 19:51
Lokalizacja: Warszawa
 
autor: Mach » 2008-12-09, 11:10
nie wiem jak dokladnie jest to w renowkach ale jesli immo jest w licznikach a one nie byly zmieniane to powinno to zadzalac, jesli immo jest w ECU albo jako osobne urzadzenie to nalezy on nowa zakodowac kluczyki i powinno dzialac. nie znam sie na clio w VAGu bym Ci t zrobil ;)

 

dejv
RPM
RPM
Posty: 330
Rejestracja: 2007-10-18, 07:09
Lokalizacja: ochota
 
autor: dejv » 2008-12-09, 11:49
no dziś kolega ma podobno wiedzieć dalej co i jak bo dopiero mu silnik będą wsadzali i próbowali odpalić.
Posty: 3 Strona 1 z 1
warszawa meble kuchenne

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość