Suzuki Bandit 650S

I wszystko jasne ...
Posty: 19 Strona 1 z 2

przemir

Awatar użytkownika
RPM
RPM
Posty: 866
Rejestracja: 2006-07-06, 09:03
Lokalizacja: Fałtekowo

Post autor: przemir » 2009-01-19, 10:19
W sobote stalem sie szczesliwym posiadaczem Suzuki Bandit 650S /rocznik 2006/
przebieg 17700km i bedzie to moj sprzet na sezon 2009. Nejkeda bede sprzedawal

[url=http://img132.imageshack.us/my.php?image=p1170641ha4.jpg][img]http://img132.imageshack.us/img132/1301/p1170641ha4.th.jpg[/img][/url]

[url=http://img242.imageshack.us/my.php?image=p1170651zr8.jpg][img]http://img242.imageshack.us/img242/4633/p1170651zr8.th.jpg[/img][/url]

[url=http://img132.imageshack.us/my.php?image=p1170644zp4.jpg][img]http://img132.imageshack.us/img132/8623/p1170644zp4.th.jpg[/img][/url]

pierwsze tankowanie
[url=http://img90.imageshack.us/my.php?image=image021gv7.jpg][img]http://img90.imageshack.us/img90/1056/image021gv7.th.jpg[/img][/url]

i na przyczepke i do domu
[url=http://img90.imageshack.us/my.php?image=image022dh4.jpg][img]http://img90.imageshack.us/img90/5797/image022dh4.th.jpg[/img][/url]
Ostatnio zmieniony 2009-01-20, 12:58 przez przemir, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeżeli wam się wydaje, że moja wypowiedź była jasna, to znaczy, że w ogóle jej nie zrozumieliście, bo ona z założenia miała być niejasna."
 
 

dejv

RPM
RPM
Posty: 330
Rejestracja: 2007-10-18, 07:09
Lokalizacja: ochota

Post autor: dejv » 2009-01-19, 10:24
NICE :D
 
 

Lukiasz

Awatar użytkownika
Administrator
Posty: 3770
Rejestracja: 2006-07-05, 21:51
Lokalizacja: z Fałtekowa

Post autor: Lukiasz » 2009-01-19, 12:26
jak to mama powiedziała, taki sam jak tamten jest ok
https://www.rpmotorsport.pl sklep tuningowy, katalizatory i tłumiki Magnaflow, car audio alpine i wiele innych
 
 

falo

Awatar użytkownika
RPM
RPM
Posty: 326
Rejestracja: 2006-11-09, 17:30
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: falo » 2009-01-19, 12:42
Przemir , wytlumacz mi lopatologicznie po co zmieniac to co miales na to co teraz kupiles . Bo jak dla mnie tez identyczne
kreatywny slub >> www.kreatywnyslub.pl
 
 

Lukiasz

Awatar użytkownika
Administrator
Posty: 3770
Rejestracja: 2006-07-05, 21:51
Lokalizacja: z Fałtekowa

Post autor: Lukiasz » 2009-01-19, 12:49
ten ma kuferek i owiewke no i o ile pamiętam rocznikowo młodszy, osobiście bym wolał zupełnie co innego żeby mieć porównanie
https://www.rpmotorsport.pl sklep tuningowy, katalizatory i tłumiki Magnaflow, car audio alpine i wiele innych
 
 

Mach

Awatar użytkownika
RPM
RPM
Posty: 889
Rejestracja: 2007-04-29, 19:51
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Mach » 2009-01-19, 13:14
no wlasnie jakis taki podobny ;)
Ostatnio zmieniony 2009-01-19, 13:15 przez Mach, łącznie zmieniany 1 raz.
 
 

przemir

Awatar użytkownika
RPM
RPM
Posty: 866
Rejestracja: 2006-07-06, 09:03
Lokalizacja: Fałtekowo

Post autor: przemir » 2009-01-19, 14:10
a po co zmienialem rovera na clio - oba wozily dupe

nowszy no i chcialem miec ta szybe i kufer zeby zobaczyc jak sie jezdzi z szyba i kufrem

jestem mietki i boje sie scigaczy nie umiem stawiac na gume, latac sznurkiem czy stopowac na przednim kole. 300km/h to predkosc ktorej boje sie osiagnac i dlatego jezdze takimi badziewiami
"Jeżeli wam się wydaje, że moja wypowiedź była jasna, to znaczy, że w ogóle jej nie zrozumieliście, bo ona z założenia miała być niejasna."
 
 

falo

Awatar użytkownika
RPM
RPM
Posty: 326
Rejestracja: 2006-11-09, 17:30
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: falo » 2009-01-19, 14:24
" chcialem miec ta szybe i kufer zeby zobaczyc jak sie jezdzi z szyba i kufrem " to podchodzi pod "Jeżeli wam się wydaje, że moja wypowiedź była jasna, to znaczy, że w ogóle jej nie zrozumieliście, bo ona z założenia miała być niejasna."
;) nie latwiej bylo szybe dokupic i kufer ? ;) niewazne , fajny jest , ten nowy tez
Ostatnio zmieniony 2009-01-19, 14:25 przez falo, łącznie zmieniany 1 raz.
 
 

przemir

Awatar użytkownika
RPM
RPM
Posty: 866
Rejestracja: 2006-07-06, 09:03
Lokalizacja: Fałtekowo

Post autor: przemir » 2009-01-19, 14:30
dobrze nastepny nie bedzie czarny to moze zobaczycie roznice :P
"Jeżeli wam się wydaje, że moja wypowiedź była jasna, to znaczy, że w ogóle jej nie zrozumieliście, bo ona z założenia miała być niejasna."
 
 

Lukiasz

Awatar użytkownika
Administrator
Posty: 3770
Rejestracja: 2006-07-05, 21:51
Lokalizacja: z Fałtekowa

Post autor: Lukiasz » 2009-01-19, 17:30
przemir pisze:
a po co zmienialem rovera na clio - oba wozily dupe
jedno to badziew francuski a drugie angielskie, jest różnica, a ty kupiłeś znowu praktycznie ten sam model,

Honda czy Yamaha nie robi takich "tury styków" (bo nie wiem jak to nazwać?)

Kuferek mogłeś u mnie zamówić, szybę też crazy
https://www.rpmotorsport.pl sklep tuningowy, katalizatory i tłumiki Magnaflow, car audio alpine i wiele innych
 
 

Mach

Awatar użytkownika
RPM
RPM
Posty: 889
Rejestracja: 2007-04-29, 19:51
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Mach » 2009-01-20, 11:24
ja sie musialem chwile przyjrzec fotkom zeby zobaczyc roznice.... faktycznie poprzedni ma zamiast szyby taki chromowany garnek ;)

...ale ja sie tam na dwukółkach nie znam hmmmm
 
 

musieli

Awatar użytkownika
RPM
RPM
Posty: 422
Rejestracja: 2007-01-27, 11:23
Lokalizacja: Wawa zone

Post autor: musieli » 2009-01-23, 22:20
Hmm.... Przemir, ja Cię rozumiem. Masz nowszy, sprawdzony i znany sprzęt. Szkoda tylko, że nie poszedłeś w 1250tkę... Byłby jakiś progres i wyzwanie. A tak to trochę będzie takie stanie w miejscu. Mimo, że pojemność 2x taka to motocykl jest dużo przyjemniejszy i przyjaźniejszy (w brew pozorom) niż jadowita 600tka, którą trzeba chłostać po obrotach co by chociaż trochę szła.

Ale - czojs is jors.
 
 

przemir

Awatar użytkownika
RPM
RPM
Posty: 866
Rejestracja: 2006-07-06, 09:03
Lokalizacja: Fałtekowo

Post autor: przemir » 2009-01-24, 10:04
jak to bylo? jak sie nie ma miedzi to sie na dupie siedzi - kto to mowil ?? :D

jak bym mial na 1250 kasiore to juz bym wolal honde cbr f4i.
"Jeżeli wam się wydaje, że moja wypowiedź była jasna, to znaczy, że w ogóle jej nie zrozumieliście, bo ona z założenia miała być niejasna."
 
 

musieli

Awatar użytkownika
RPM
RPM
Posty: 422
Rejestracja: 2007-01-27, 11:23
Lokalizacja: Wawa zone

Post autor: musieli » 2009-01-28, 18:00
Rozumiem, że wydech zostaje przełozony d S-ki? Ja bym się jeszcze zastanowił nad tylną felą od Bandziora 1200, co by szerokiego laka na tył założyć.
 
 

przemir

Awatar użytkownika
RPM
RPM
Posty: 866
Rejestracja: 2006-07-06, 09:03
Lokalizacja: Fałtekowo

Post autor: przemir » 2009-07-28, 09:46
moto smiga sprawnie - wydeszek oczywiscie przelozony.
Fotki z sobotniego czyszczenia i naciagania lancucha /dzis jade na poprawke do Musielego wstyd /

[url=http://img216.imageshack.us/i/dsc0008q.jpg/][img]http://img216.imageshack.us/img216/6629/dsc0008q.th.jpg[/img][/url]

[url=http://img200.imageshack.us/i/dsc0015m.jpg/][img]http://img200.imageshack.us/img200/2757/dsc0015m.th.jpg[/img][/url]

[url=http://img142.imageshack.us/i/dsc0005vzy.jpg/][img]http://img142.imageshack.us/img142/375/dsc0005vzy.th.jpg[/img][/url]
Ostatnio zmieniony 2009-07-28, 09:58 przez przemir, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeżeli wam się wydaje, że moja wypowiedź była jasna, to znaczy, że w ogóle jej nie zrozumieliście, bo ona z założenia miała być niejasna."
Posty: 19 Strona 1 z 2