problem z logowaniem na forum

OT - co tu dużo mówić :). Piszemy wszystko co nam do głowy przyjdzie.

Moderatorzy: przemir, Lukiasz

Posty: 8 Strona 1 z 1

falo

Awatar użytkownika
RPM
RPM
Posty: 326
Rejestracja: 2006-11-09, 17:30
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: falo » 2007-11-12, 14:28
Czy tez tak macie ze zawsze za pierwszym razem przy probie logowania wywala wam komunikat o blednym hasle?
Na poczatku myslalem ze za szybko wpisuje ale sprawdzielm , wpisalem powoli i dupa , ten sam efekt.
Sprawdzone na kilku komputerach , na roznych systemach i przegladarkach i to samo hmmmm
 
 

dejv

RPM
RPM
Posty: 330
Rejestracja: 2007-10-18, 07:09
Lokalizacja: ochota

Post autor: dejv » 2007-11-12, 14:41
mne loguje automatycznie, ale nawet jak w nie w pracy wchodzę na forum to mnie normalnie loguje bez problemów.
 
 

Lukiasz

Awatar użytkownika
Administrator
Posty: 3770
Rejestracja: 2006-07-05, 21:51
Lokalizacja: z Fałtekowa

Post autor: Lukiasz » 2007-11-12, 14:43
falo ja tez tak mam, od dłuższego czasu nie wiem jak to ogarnąć hmmmm
https://www.rpmotorsport.pl sklep tuningowy, katalizatory i tłumiki Magnaflow, car audio alpine i wiele innych
 
 

Mach

Awatar użytkownika
RPM
RPM
Posty: 889
Rejestracja: 2007-04-29, 19:51
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Mach » 2007-11-12, 15:00
a ja tak nie mam... u mnie wszystko dobrze banana
 
 

OLO

Awatar użytkownika
RPM
RPM
Posty: 171
Rejestracja: 2007-09-09, 22:23
Lokalizacja: Piaseczno

Post autor: OLO » 2007-11-12, 15:50
Mnie też loguje automatycznie więc nie mam problemu <rock>
RPM JEST SUPER!! :)
 
 

przemir

Awatar użytkownika
RPM
RPM
Posty: 866
Rejestracja: 2006-07-06, 09:03
Lokalizacja: Fałtekowo

Post autor: przemir » 2007-11-12, 15:59
a ja mam tak w domu w pracy luzki - w obu przypadkach by FireFox
"Jeżeli wam się wydaje, że moja wypowiedź była jasna, to znaczy, że w ogóle jej nie zrozumieliście, bo ona z założenia miała być niejasna."
 
 

meggi

Awatar użytkownika
Najukochańsze słoneczko
Najukochańsze słoneczko
Posty: 479
Rejestracja: 2006-07-06, 09:47
Lokalizacja: Rajska :)

Post autor: meggi » 2007-11-12, 18:32
mnie w domu loguje automatycznie a w pracy loguje się bez problemu <dancer>
http://www.rpmotorsport.pl

[url=http://www.waszslub.pl][img]http://suwaczki.waszslub.pl/img-2010071601401430.png[/img][/url]


[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stats/17320][img]http://www.motostat.pl/user_images/17320/icon1.png[/img][/url]
 
 

falo

Awatar użytkownika
RPM
RPM
Posty: 326
Rejestracja: 2006-11-09, 17:30
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: falo » 2007-11-12, 18:54
niezla zagadka, no nic trzeba sie przyzwyczaic
kreatywny slub >> www.kreatywnyslub.pl
Posty: 8 Strona 1 z 1